Wie zijn wij?

Bestuur

Marc en Marion Scheltinga, ervaringsdeskundigen autisme en verstandelijke beperking.

Begeleiding

Angelique website

Ik ben Angelique Bankers. Ik ben 46 jaar. Ik ben getrouwd en heb drie kinderen. Ik ben geboren en getogen in Deurne.

Mijn voorkeur ging uit naar het bieden van intensieve, individuele begeleiding. Om de mensen waarmee ik werkte beter te kunnen begrijpen, heb ik de post-HBO opleiding tot autismespecialist gevolgd die ik in 2005 succesvol heb afgerond. Door de jaren heen groeide mijn ambitie om ook echt die zorg te kunnen bieden waar iemand behoefte aan heeft.

Mijn wens om ‘zorg op maat’ te kunnen leveren kwam uit toen ‘Gerust’ op mijn pad kwam. Samen met Linda heb ik de kans gegrepen om Gerust  te ontwikkelen.

Ik ben Linda Tabor-van de Wouw en ik ben 42 jaar. Ik ben getrouwd en een trotse moeder van 2 kinderen. Samen met mijn gezin woon ik in Deurne.

Na de middelbare school heb ik vol enthousiasme de opleiding SPW (Sociaal Pedagogisch Medewerker) gevolgd. Tijdens mijn stages op verschillende werkplekken heb ik veel ervaring op kunnen doen. In 2000 behaalde ik mijn diploma.

Ik heb op verschillende plekken mogen werken. Mijn behoefte om ‘zorg op maat’ te kunnen bieden groeide. In mijn zoektocht naar kleinschaligheid, volgens mij belangrijk voor deze ‘zorg op maat’, ben in contact gekomen met Angelique. Samen hebben we onze droom verwezenlijkt in Gerust.

foto Linda (2)

ONS Team waar we heel trots op zijn!

                          Els Engels

Liesbeth

                 Liesbeth van Engelen

                        Lindy Kooter 

IMG_1172

Sem van den Heuvel 

foto Ingrid boom

Ingrid Hermans

Foto Ruby boom

Stagiaire Ruby de Bie

Coaching door Jan Schrurs GGZ psycholoog/orthopedagoog, autisme-deskundige    www.praktijkjanschrurs.info